Bij fysiotherapiepraktijk De Rooy Fysiotherapie aan de Laan van Hilbelink 6 in Winterswijk vindt u vele specialisaties op het gebied van fysiotherapie. Kwaliteit is de rode draad in ons werk. Ons personeel is hooggekwalificeerd en heeft diverse specialismen. Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het BIG– en het kwaliteitsregister van het KNGF.

Kwaliteit de rode draad

Onze ambitie? De cliënt de beste behandeling bieden! Waaruit dat blijkt? De Rooy Fysiotherapie heeft zijn eigen kwaliteitsbeheermodel, dat onze specialisten helpt die kwaliteit in stand te houden en verder te verbeteren. Het resultaat? Wij hebben sinds 2011 een Topzorg/Plus certificaat. Het geeft aan dat onze zorg voldoet aan de hoogste eisen die verzekeraars en patiëntenverenigingen stellen aan kwaliteit, transparantie en service.

Fysiotherapiepraktijk De Rooy Fysiotherapie

De fysiotherapiepraktijk

De Rooy Fysiotherapie beschikt over meerdere goed ingerichte behandelkamers en een ruime trainingszaal van 110 m2, inclusief kleedruimtes. De trainingszaal is uitgerust met moderne trainingsapparatuur. Er is voldoende ruimte om te parkeren en het openbaar vervoer stopt voor de deur! Uiteraard is de praktijk goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Maak online een afspraak

U kunt bij ons zonder verwijzing van een arts een afspraak maken. Wij maken het u nóg makkelijker! Schrijf u in via de website en maak online een afspraak in de agenda van de therapeut door wie u geholpen wilt worden. Na uw eerste afspraak krijgt u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze gegevens kunt u, wanneer het u uitkomt, inloggen om uw persoonlijke gegevens in te zien, afspraken te maken of te wijzigen.

De eerste afspraak

Komt u voor het eerst? Neem dan uw bewijs van inschrijving van uw ziektekostenverzekeraar en een geldig identiteitsbewijs mee. Tijdens uw eerste bezoek beoordeelt de fysiotherapeut uw klachten om na te gaan of u voor een behandeling in aanmerking komt. Is dat het geval? Dan volgt verder onderzoek en behandeling. Is meer informatie nodig? Wij nemen in overleg contact op met de huisarts. Daarna kan alsnog worden overgegaan tot behandeling. Onze medewerker raadt u mogelijk een specifieke therapeut aan, afhankelijk van de klachten. Uiteraard kunt u uw voorkeur aangeven. Wij plannen uw afspraak zo snel mogelijk in.