Gerjan van Eerden

Mijn naam is Gerjan van Eerden en ik ben sinds 2015 werkzaam bij De Rooy Fysiotherapie. In 2008 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool te Enschede. Daarna heb ik mij gespecialiseerd als Master Manueel therapeut aan de SOMT te Amersfoort. Samen met mijn vrouw en vijf dochters woon ik in Winterswijk.

Sinds mijn afstuderen heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en revalideren van sporters op diverse niveaus.
Daarnaast heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in de behandeling van knieklachten variërend van voorste kruisbandletsel tot knieklachten bij tieners. Ook zie ik vaak mensen met knieartrose of meniscusklachten. Door veel cursussen te volgen en op andere manieren op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen wil ik altijd de beste zorg bieden aan mijn patiënten.
Mijn behandelingen kenmerken zich vooral door een actieve aanpak. De cliënt moet zelf de controle krijgen over zijn/haar klachten. Mijn kracht is om mijn cliënten te motiveren, stimuleren en informeren om zo goed mogelijk zelf de regie te houden over zijn/haar eigen herstel. Dit doe ik met veel enthousiasme en toewijding. Ik werk graag samen met de cliënt om zijn of haar doel te bereiken. Humor en plezier tijdens de behandelingen en oefeningen zijn belangrijk voor een succesvol herstel.

Verder richt ik mij met veel plezier op het behandelen van kinderen(6+) en jongeren met spier- en gewrichtsklachten. Ook bij deze doelgroep komen mijn enthousiasme en creativiteit goed van pas. Ik probeer zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van kinderen en jongeren waardoor zij ook in staat zijn om actief met hun herstel bezig te zijn.

Binnen de praktijk houd ik mij verder bezig met het implementeren van innovaties of nieuwe ontwikkelingen. Ik volg veranderingen in ons vak actief en vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in ons beroep die kunnen bijdragen om onze cliënten de best mogelijke zorg te kunnen bieden. Het beroep van fysiotherapeut is enorm in beweging en ik beweeg hier graag in mee. Om deze reden ben ik ambassadeur geworden van Denkfysio, een vooruitstrevend en vernieuwende aanbieder van na- en bijscholing voor fysiotherapeuten.