Topzorgpraktijk Menzis

Menzis heeft afspraken gemaakt met deze fysiotherapiepraktijken, gebaseerd op de hoogste kwaliteitseisen die er op dit moment voor fysiotherapie zijn. Kwaliteit, snelheid en goede informatie voor u als patiƫnt, staan centraal. U kunt er dus op rekenen dat u goed en snel geholpen wordt in een TopZorg fysiotherapiepraktijk.

 

Vergoedingen Zorgverzekering

Zorgvergoeding.com is een website voor consumenten, verzekeraars en zorgverleners en geeft uitgebreide informatie over vergoeding van zorg.

 

Fysiotherapie

Het KNGF behartigt voor ruim 20.000 aangesloten fysiotherapeuten de belangen op beroepsinhoudelijk, sociaal-maatschappelijk en economisch gebied

 

Manuele therapie

De manueel therapeuten zijn georganiseerd in de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT). De NVMT is als beroepsinhoudelijke vereniging aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Voor Fysiotherapie (KNGF).

 

Het McKenzie Concept

Deze methode voor de behandeling van a-specifieke rugklachten is in de jaren 50 van de vorige eeuw ontwikkeld door Robin McKenzie, een fysiotherapeut uit Nieuw Zeeland.

 

Het Mulligan concept

Het Mulligan concept is een mobilisatietechniek voor gewrichten. Toepassing van het Mulligan concept geeft vaak spectaculaire verbeteringen bij pijnlijke bewegingsbeperkingen die al wat langer aanwezig zijn.