Ingo Nijhuis

Mijn naam is Ingo Nijhuis. Sinds februari 2016 werk ik bij De Rooy Fysiotherapie. Na het VWO heb ik besloten mijn passie te volgen en fysiotherapie te gaan studeren. De opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd bij Saxion Hogeschool in Enschede.

Ik ben optimistisch, positief, enthousiast, leergierig en gemotiveerd om mijn werk goed te doen. Ik zet mij altijd voor de volle 100% in om de best mogelijke zorg te bieden.

Waar ik mij in het bijzonder voor interesseer is het behandelen van de nek- en schouder regio. Dit is het deel van het lichaam waar veelvuldig klachten ervaren worden. Denk aan hoofdpijnklachten, duizeligheid, nekpijn en schouderklachten of blessures. Er is steeds meer bekend over de beste behandelingen voor deze klachten, wat het een regio maakt waar ik veel voor mensen kan betekenen en voldoening uit kan halen. Naast standaard fysiotherapie gebruik ik voor dergelijke klachten ook Dry Needling. Dit is een effectieve, snelle behandeling die uitermate geschikt is voor klachten vanuit de spieren

Daarnaast ben ik echografist binnen de praktijk. Doormiddel van echografie kan ik aanvullend beeldvormend onderzoek verrichten naar delen van het menselijk lichaam. Echografie is een waardevol hulpmiddel om de diagnose van een cliënt te verfijnen. Zo kunnen wij, in overleg met onze cliënten, een nóg doelgerichter en effectiever behandelplan opstellen.