Joost Wichers

(BIG 59053606704)
Mijn naam is Joost Wichers en ik ben sinds 2002 als fysio-/ manueel therapeut werkzaam bij De Rooy Fysiotherapie. Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna heb ik me gespecialiseerd als manueeltherapeut aan de “SOMT” te Amersfoort. Ik woon in het prachtige stadje Bredevoort, samen met mijn vriendin en onze drie zoontjes.

Naast de dagelijkse management taken houd ik mij binnen de praktijk vooral bezig met de manuele therapie. Binnen de manuele therapie heb ik bijzondere interesse in schouderklachten, lage rug- en nek-/hoofdpijnklachten. Ik vind het beroep fysiotherapeut een prachtig vak en vanuit mijn persoonlijke interesse heb ik specifieke kennis opgedaan over:

– Duursport en sportrevalidatie, in bijzonder hardlopen, fietsen en voetbal.

Dry Needling

Peesrevalidatie

– Aanhoudende pijnklachten/ pijneducatie

Hardloopanalyse en blessurepreventief hardlopen

Als praktijkeigenaar heb ik het geluk dat ik met een groep zeer getalenteerde professionals mag werken. Mijn missie is de voorwaarden en omgevingsfactoren voor mijn collega’s optimaal te laten zijn, zodat hun talent, kennis en kunde ten volle wordt benut in de dienstverlening naar de cliënt.

Als stagedocent ben ik verbonden aan de masteropleiding manuele therapie SOMT te Amersfoort.