Mededeling betreffende het Coronavirus

Mededeling betreffende Coronavirus

De Rooy Fysiotherapie blijft geopend voor individuele behandelingen van onze cliënten. Een aanzienlijk deel van onze cliënten is afhankelijk van onze zorg. Zolang we dit veilig kunnen doen, zullen we onze zorg blijven leveren.
We doen alles binnen onze mogelijkheden om de hygiëne te waarborgen en de adviezen op te volgen die wij van instanties (RIVM, VWS en onze beroepsvereniging KNGF) meekrijgen. Wij adviseren u om de nieuwspagina van onze website regelmatig te raadplegen. Wanneer er iets veranderd, zullen wij dit hier melden.

Vanaf maandag 16 maart tot en met maandag 6 april staken we alle Fysio actief sportgroepen, de ZwangerFit en de GLI (gecombineerde leefstijl interventie) bij De Rooy Fysiotherapie.

Sporters met een individueel Fysio Actief abonnement mogen in de oefenzaal hun training volbrengen zoals normaal. Wanneer men dit niet wenst te doen, verzoeken wij hen om contact met ons op te nemen om (kosteloos) het abonnement aan te passen.

Wat doen we op onze locatie en wat vragen we van al onze bezoekers?

  • Meest belangrijk: Wij verzoeken u, wanneer u zich ziek of onwel voelt (specifiek keelpijn en/of koorts en/of hoesten en/of neusverkoudheid) en een afspraak hebt in onze praktijk om vóórdien contact met ons op te nemen en onze praktijk niet te bezoeken.
  • Was regelmatig uw handen mét zeep. Vóór én na uw training in onze oefenzaal verzoeken wij u om uw handen te wassen.
  • Gebruik papier van de rol en desinfect na gebruik van uw trainingsapparaat. De papierrol en desinfect staan op de gebruikelijke plaats bij entree van de oefenzaal.
  • Hoest in uw elleboog.
  • Gebruik (eenmalig) papieren zakdoekjes.

Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op. Tel: 0543-532350

Met vriendelijke groet,

De Rooy Fysiotherapie