Nicole Bezemer

(BIG69050634704)
Mijn naam is Nicole Bezemer en ik ben sinds 1999 als fysio-/manueel therapeut werkzaam bij De Rooy Fysiotherapie. Mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Enschede. Daarna heb ik me gespecialiseerd als manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort.

Samen met mijn collega Joost Wichers ben ik in 2013 de uitdaging aangegaan om de praktijk te leiden. Naast de dagelijkse managementtaken, houd ik mij vakinhoudelijk bezig met manuele therapie en COPD-trainingen.

Binnen de praktijk verzorg ik de ZwangerFit lessen. In opleiding tot ZwangerFit docente ben ik enthousiast geraakt voor het vak bekkenfysiotherapeut. Daarom ben ik In 2018 gestart aan een masteropleiding tot bekkenfysiotherapeut.

Ieder mens is uniek en heeft recht op een individuele benadering. Ik vind het belangrijk om uitgebreid aandacht aan onderzoek te besteden, uitleg te geven over de klacht en het herstel. Graag geef ik gerichte oefeningen en adviezen mee om zo in de toekomst klachten te kunnen voorkomen of beter te hanteren.

Dynamiek, actieve aanpak en vrolijkheid zijn eigenschappen die mij kenmerken. Ik woon in Winterswijk, samen met mijn man Jean-Paul en dochters Ella en Kim.