Wil jij in het voorjaar fit aan het nieuwe crossseizoen beginnen?
Dan is Mx Winterfit iets voor jou!

Met speciale trainingen gaan we er samen voor zorgen dat je gedurende de winterperiode jouw conditie, kracht, coördinatie en lenigheid op peil houdt en/of verbetert. Je zult in het voorjaar fit en optimaal voorbereid aan het nieuwe crossseizoen kunnen beginnen.

Hoe ziet Mx Winterfit eruit?

Het traject duurt dertien weken. Voor aanvang zal er een intake moment zijn waarbij onder andere een aantal testen worden afgenomen om een beeld te krijgen van je huidige fitheid. Op basis van de testresultaten en jouw specifieke wensen of doelen stellen we een persoonlijk trainingsprogramma op. De bijeenkomsten duren ongeveer een uur en worden gehouden in de oefenzaal van De Rooy Fysiotherapie.

Trainingen

De trainingen zijn gebaseerd op geavanceerde programma’s en de nieuwste inzichten op het gebied van sport specifiek trainen.
Er zal in een groep van ongeveer tien personen gewerkt worden, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Tijdens de trainingen wordt je hartslag continu geregistreerd en voortdurend gemonitord door de therapeut/trainer. Hiermee zorgen we dat de intensiteit van de oefeningen nauwkeurig is afgestemd aan jouw persoonlijke niveau.

Naast de gezamenlijke bijeenkomst heb je de mogelijkheid om één keer per week zelfstandig jouw persoonlijke programma af te werken in onze oefenzaal.
De gezamenlijke trainingen worden begeleid door Nienke Tolsma. Ze vinden plaats op de woensdagavond van november tot en met februari en starten om 20.00 uur.
De kosten van het Mx Winterfit traject vind u op onze tarievenlijst.