ZwangerFit® is een eigentijdse cursus voor vrouwen die zwanger of net bevallen zijn. Het belangrijkste doel tijdens deze lessen? Fit blijven tijdens de zwangerschap en weer fit worden na de bevalling. Hoe belangrijk dit is ziet u in deze informatieposter.

Tijdens de lessen geeft een speciaal hiervoor opgeleide fysiotherapeut training, zodat de conditie behouden blijft.  Dit voorkomt de kans op klachten en fysieke ongemakken. Naast het werken aan conditie, behoud van fitheid, mobiliteit en vitaliteit kan de fysiotherapeut ook zwangerschapsgerelateerde problemen van het houdings- en bewegingsapparaat (gewrichten, spieren) signaleren. De cursus is dus preventief.

Vanaf 12 weken zwangerschap

ZwangerFit, Zwanger, Fit,

Alle oefeningen worden in fitnessvorm of door middel van bewegen op muziek aangeboden. U kunt met ZwangerFit® beginnen vanaf 12 weken zwangerschap. De kosten voor ZwangerFit® zijn € 114,- per 12 lessen. Wilt u langer doorgaan tijdens de zwangerschap of na de bevalling? Dan kunt u verlengen met 3, 6, 9 of 12 lessen.

Samenwerking met verloskundige

Instromen kan op elk moment. ZwangerFit® wordt gegeven op de dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur door Nicole Bezemer.
Daarnaast zijn er theorielessen, deze worden gepland in overleg. Om de zwangere optimaal bij te staan, werken wij samen met Wel en Wee verloskundigen.

Meer weten? Lees de folder ZwangerFit®.

Zwangerfit logo

 

 

 

 

 

Wil je deelnemen aan ZwangerFit®? Vul dan hier je gegevens in:       Aanmelden ZwangerFit®