Robert Slaats

(BIG69035017804)
Mijn naam is Robert Slaats. Getrouwd met Mieke en trotse vader van 2 prachtige dochters Eline en Jolijn. Ik ben sinds 1987 fysiotherapeut. Werk in Nederland was destijds schaars en er waren serieuze plannen om de grote oversteek naar Amerika te maken. In 1989 heb ik het Amerikaanse fysiotherapie-examen gedaan. Uiteindelijk ging het hele plan niet door en heb ik 19 jaar in Duitsland gewerkt.

In 1998 heb ik mijn studie manuele therapie afgerond aan de SOMT te Amersfoort. In 2006 ben ik weer in Nederland gaan werken bij Fysiotherapiepraktijk de Rooy. Naast manuele therapie heb ik de McKenzieopleiding en het Mulligan-concept gevolgd. Tevens ben ik verbonden aan het Claudicationet.

Fysiotherapie is een prachtig vak en ik heb het geluk dit mooie vak samen met mijn collega’s in onze praktijk uit te mogen uitvoeren. Wat mij in het vak aantrekt, is het traject waarin ik samen met mijn cliënten oplossingen voor hun klachten probeer te vinden, om hen vervolgens te begeleiden in het herstelproces.

In mijn vrije tijd speel ik een beetje gitaar, lees soms een boek of hobbel op het hockeyveld. Sinds enkele jaren probeer ik het edele golfspel onder de knie te krijgen, wat zo nu en dan heel wat zelfbeheersing vraagt…