Tjitske Woordes-van Amersfoort

(BIG49912869904)
Mijn naam is Tjitske Woordes-van Amersfoort. Sinds 2010 ben ik fysiotherapeut. Na mijn studie aan de HAN in Nijmegen heb ik zes jaar in Doetinchem gewerkt bij een eerstelijns praktijk. Sinds april 2017 werk ik bij De Rooy Fysiotherapie. Als oud-Wooldse voelt het goed om weer in mijn geboorteplaats te werken.

In juli 2017 studeerde ik af in de masteropleiding Musculoskeletaal, afstudeerrichting sport– en manueeltherapeut. Dit vind ik een erg mooie combinatie omdat met de manuele therapie voorwaarden gecreëerd worden, die bij de training vanuit sportfysiotherapeutisch oogpunt effectief gestuurd kunnen worden. De dubbele master heeft mij een heleboel handvatten gegeven om mijn fysiotherapeutische zorg kwalitatief nog meer te verbeteren.

Het werken met mensen, hen weer op weg kunnen helpen en uitvinden hoe een klacht ontstaat, geeft mij veel energie en voldoening. Mijn interesse ligt vooral op het gebied van sport, maar ook bij wervelkolomgerelateerde klachten, heup-, schouder- en knieklachten. Ik probeer mijn cliënten altijd inzicht te geven in het ontstaan van de klachten en op een enthousiaste, actieve manier samen aan het herstel te werken.

In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid bij Bredevoort Schittert en ben ik zelf ook graag actief. Ik houd van hardlopen, wielrennen, sporten in de sportschool en heb jarenlang gevoetbald. Door de geboorte van ons lieve zoontje Jelte kom ik hier minder aan toe dan dat ik zou willen, maar deze brede sportieve interesse helpt mij wel om optimale zorg te kunnen bieden aan sporters.